7 juni, 2017

Säsongsavslutning i FREDAGSFRALLAN – Att göra skillnad!

Av JanneHbom

Dags för säsongsavslutning i FREDAGSFRALLAN och den här veckan handlar programmet om ATT GÖRA SKILLNAD. Möt Jenny Aakula. I februari 2016 gästade hon FREDAGSFRALLAN för första gången. Vi frågade oss – Hur högt måste en kvinna skrika för att få vård? Jenny hade med sin frispråkighet om sina förlossningsskador och sin kamp börjat uppmärksammats i nyheter och tidningar. Det som följde av detta är närmast att betraktas som en revolution. Fler och fler kvinnor strömmade till och berättade sina historier. Nu började det hända saker. Vårdens makthavare och politiker fick bekänna färg. Nu är det dags att ta reda på vad hände sedan.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 9 juni. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 9/6 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 11/6 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: