3 juni, 2021

Remote work i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Pandemin har tydligt visat att jobba på distans fungerar faktiskt. Något som förmodligen kommer att omforma stora delar av arbetsmarknaden. I Tranås tror man att man kan tillhöra vinnarna genom att ställa om Tranås till en ”remote work city”. Ett koncept som ska locka storstadsbor att välja småstadslivet. Att välja Tranås.

Den här veckan gästas FREDAGSFRALLAN av Birger Boström, näringslivschef på Tranås United och Anne Skoglund, ordförande i Remote Work gruppen som kommer berätta mer om arbetet i gruppen och vägen framåt.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom och Johanna Lind som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 4 juni kl 7.

Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand. Musiken i podden är förkortad av upphovsrättsliga skäl.