10 februari, 2016

Powerplay i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

ff_20160212_poscast_1000x450

Nu är det internationell hockey i Tranås som gäller. Inför 4-nationsturneringen 12-14 februari i Stiga Arena har vi fyllt hela FREDAGSFRALLANs radiobås med idel ädla hockeyvänner. Nöter bänk en timme tillsammas med programledaren gör Magnus Hävelid som är Head Coach för Sveriges U16-lag, Peter Lindström Team Manager för Sverige och Tibor Gregor tävlingschef från Svenska ishockeyförbundet. Dessutom på plats, Kjell Pettersson, välkänd TAIF:are både som tidigare spelare, tränare och ordförande. Det blir med andra ord en hel del prat om ishockey rent allmänt men framförallt allt du behöver veta om 4-nationsturneringen. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 12 februari. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 12/2 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 14/2 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: