28 maj, 2015

Plan B i FREDAGSFRALLAN – ny podcast ute nu!

Av JanneHbom

planb_podc_1000x450

Den här veckan har vi en plan i FREDAGSFRALLAN. Eller rättare sagt vi har Mats och Susanne Axfors som gäster i studion. Två välkända Tranåsprofiler som nu slår upp portarna för Plan B – Tranås nya vattenhål för levande musik, teater och andra kulturyttringar i en skön kombination med god mat och dryck. Det blir säkert ett samtal om entreprenörskap, galenskap och gemenskap. Men också prat om premiärnerver, drömmar och framtidstro. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 29 maj. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 29/5 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 31/5 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: