19 mars, 2014

På’t igen! – Löpning

Av JanneHbom

[LINNEFORS 2014-03-19] (19 av 100) Igår var det nästan två veckor sedan jag kunde ge mig ut och löpträna. Överhuvudtaget har jag inte under den perioden ägnat mig åt någon träning alls. En envis förkylning har vägrat att släppa greppet. Men igår orkade jag inte vänta längre. Det kändes som att förkylningen var på väg bort och abstinensen övertrufmade till och med vädret som bjöd inte bara på blåst utan också på ett ihållande regn. Men snöfritt och vårluft går inte av för hackor.

Filmade några rutor från dagens runda.
Känsliga tittare varnas för mustigt språkbruk!

Om knappt två månader är det dags för Göteborgsvarvet och när man ger sig ut på en runda så här efter ett längre uppehåll känns det nästan som att börja från början igen. Men jag vet utifrån tidigare erfarenhet att det behövs inte så många rundor innan man är inne i den där sköna känslan igen.

En extra bonus efter gårdagens runda var att krypa in i varma bastun och ”värmebehandla” muskulaturen. Lite slitigt var det igår, men skönt, mycket skönt att vara igång igen..