6 maj, 2015

Osvenska husfärger i FREDAGSFRALLAN – ny podcast ute nu!

Av JanneHbom

skanningehus_fralla_pod_718x398

Han målade om sitt hus i Skänninge med en ”osvensk” färg och efterspelet blev en nyhet och snackis som spreds över hela vårt klot.

I FREDAGSFRALLAN den här veckan möter du konstnären och villa-ägaren Bernth Uhno som blev världskändis över en natt för ett helt annat måleri än det som vanligen förekommer i hans ateljé. Men idag blir det ett samtal om konstnärskapet och om vad som driver penselrörelserna. Men också säkert prat om konstens villkor, om ockra och soluppgångar och ljusets betydelse. Och inte minst hur påverkas konsten när svensk byråkrati bryter in. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 19 december. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 8/5 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 10/5 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: