29 februari, 2020

Några konspirationsteorier och ett faktum

Av JanneHbom

Kaffekoppen urdrucken och fullmatad med allehanda information och Coronavirus spritar jag mina händer och undrar hur mycket information jag egentligen behöver.

Jag såg att DN till och med öppnar upp sin betalvägg för att tillgängliggöra tidningens alla artiklar om ovan nämnda virus. Det är nog bra. På många andra ställen i världen sprids nu, fortare än viruset ser det ut som, olika konspirationsteorier om hur viruset uppkommit. Säga vad man vill om mänskligheten men i vissa fall verkar det inte finnas någon som helst hejd på uppslag och idéer. Här är några av konspirationsteorierna:

» 5G-TEORIN – Coronautbrottet är ett sätt att mörka de hälsoproblem som påstås skapas av strålningen från 5G.

» LABB-TEORIN – Coronaviruset har skapats i ett statsunderstött laboratorium. Här kan man välja mellan USA och Kina lite beroende på vad man har för läggning.

» Johns Hopkins Center-STUDIEN – 65 miljoner människor kommer att dö av Coronaviruset. Konspiratörerna hänvisar till en beräkning och en simulering som aldrig gjorts.

» RYSKA TROLL – Ryska trollfabriker gör gällande, inte helt oväntat, att det är CIA som ligger bakom alltihop.

» KRISTENDOMEN – I Sydkorea odlas en teori om att det är i stort sett kristendomen som ligger bakom hela utbrottet. Hur är dock lite oklart. Mycket kan man beskylla olika religioner för men knappast detta.

Det här bara några av de konspirationsteorier som florerar där ute. Som vanligt finns några supermakter och CIA med. Det brukar vara så. Själv tror jag bara på en enda teori, och efter som jag tror på den så är den ju per definition inte en konspirationsteori utan ett rent av ett faktum. Den har ingenting med Coronaviruset att göra men däremot spelar CIA en synnerligen aktiv part.

Vilken den är då?

Jo, jag och många, många med mig anser att det finns oomkullrunkeliga bevis för att gravitation är ett påhitt från CIA bara för att hålla oss människor kvar på jorden.