21 januari, 2016

Körsång och Körschlaget i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

ff_160122_poscast_1000x450

Den här veckan fylls FREDAGSFRALLAN med körsång. I onsdags gick startskottet för Tranås kommuns stora satsning – Körschlaget 2016. Det ska vi prata mer om i FREDAGSFRALLAN. Gäster i studion tillsammans med initiativtagaren kommunalrådetAnders Wilander är Mariette Lagg och Gustaf Montelius två av Körschlagets körcoacher. Det blir säkert ett samtal om körsång som friskvård, om glädje och musik. Och en gång för alla tar vi reda på om alla verkligen kan sjunga. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 22 januari. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 22/1 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 25/1 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: