4 november, 2014

Körförbud i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

nissep8_700

Längst ned på sidan hittar du programmet som podcast
[2014-11-04] Revysgängen avlöser varandra i FREDAGSFRALLAN. Den här veckan gästas programmet av Olle Nilsson och Mats Lönngren från Sångarbröderna i Boxholm som i årets musikalisk och humoristiska revy Nisse P får körförbud bjuder in till en klassisk nummerrevy.

Det blir ett samtal om skapande, sång och glädje. Men vi försöker också ta reda på om man kan se nyktert på ett SUPERvalår? När kommer den boxholmska fastighetsbubblan spricka? Måste lärandet vara livslångt? Och vem bestämmer kulturens kompassriktning? Och var det egentligen inte alltid bättre förr? Frågorna hopar sig och vi ska försöka räta ut åtminstone en del frågetecken. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 7 november. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 7/11 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 9/11 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: