16 mars, 2017

Kommunchefens bokslut i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Det var i mitten av augusti 2006 som han för allra första gången öppnade dörren till Stadshuset i Tranås . Nu drygt tio år senare går han för sista gången ut genom samma dörr. Den här veckan är Roger Westman, avgående kommunchef i Tranås kommun, gäst i FREDAGSFRALLAN. I en bransch där medellivslängden på en kommunchefstjänst är någonstans mellan två till tre år är Roger Westman istället undantaget som bekräftar regeln. Under mer än ett decennium har han varit med och i allra högsta grad att forma Tranås. Det är om det vårt samtal ska handla om idag. Kanske inte så mycket om makten, säkert en del om härligheten men också om ansvaret och viljan att göra Tranås till en bättre plats att bo, leva och verka på. Eller, så blir det som vanligt prat om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 17 mars. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 17/3 kl 07:00 (Repris söndag 19/3 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben