2 december, 2014

KanDeKanVi i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

kandekanvi_2015

[2014-12-02] I mitten av december är det dags för Show- och teatergruppen KanDeKanVi att åter bjuda på riktig julstämning i Parkhallen i Tranås. Men redan nu på fredag gästar några ur gänget FREDAGSFRALLAN. KanDeKanVi är Mjölby kommuns show- och teatergrupp inom daglig sysselsättning för personer med funktionsnedsättning. Det kommer bli ett härligt samtal om sång och glädje och om vänskap. Men vi kommer säkert också prata om att våga och rätten att synas. Självklart tar vi reda på vilken som är den bästa julsången också. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 5 december. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 5/12 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 7/12 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: