5 oktober, 2017

Gubbrock i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Inför Årets Rockparty på Kvarnparken i Mjölby nu på lördag fyller vi FREDAGSFRALLAN med gubbrock. Gäst i studion är Jonas de Neergaard, maestro och sologitarrist i rockbandet DOC som tillsammans med två andra band, A Pint of Blues och Degdalatrion, lovat att bjuda på en helkväll i parken med musik från Chucken till nutid. Det blir nog ett samtal om rock och musik, om drömmar och spelglädje. Vi försöker också ta reda på varför det är något alldeles speciellt med bluestolvor. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 6 oktober. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 6/10 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 8/10 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

NU LIGGER AVSNITTET UTE SOM PODCAST – DU KAN LYSSNA HÄR: