19 april, 2014

Go with the flow

Av JanneHbom

[OSTSEEBAD GÖRHEN 2014-04-19] Efter några underbart soliga dagar på Rügen i Östersjön är det idag dags för att resa hemåt. God mat och dryck i kombination med vandring, cykling och löpning har varit en riktig lisa för själen.

Tanken var att en hel del tid skulle ägnas åt manusskrivande men det blev mer tecknande än nertecknande.

Gott så. Ön inspirerade till streck och manuset, ja det finns redan som stolpar. Ibland är det bara att Go with the flow.

Förmodligen borde vi göra det oftare. Att helt enkelt bara bejaka inspirationen när den kommer och ge oss hän. Men det är lättare sagt än gjort. I våra livs fyrfältare har vi många gånger sett till att vi aldrig får tid eller ger oss själva tid till det fält där vi egentligen skulle vilja befinna oss.

Vi hittar hela tiden förklaringar och ursäkter varför det och det måste göras innan det där andra kan komma på fråga. En del invändningar helt reella och skarpa, andra kanske mera av bortförklaringar styrda av den dagliga rutinen. Oavsett vilket hindrar det ibland oss från att göra det vi vill och det som faller oss in. Det bästa med dessa hinder är att det är vi själva som står för dem. Med andra ord är det alltså vi själva som kan undanröja dem också.

Tids nog blir det meningar med både subjekt och predikat av stolparna.