20 oktober, 2016

FREDAGSFRALLAN inför Safarikonserten

Av JanneHbom

safari_pod_1000x450

Det är helt klart så att musik förenar! Den här veckan fylls FREDAGSFRALLAN av försnack inför höstens musikaliska äventyr i Tranås som går av stapeln i helgen – Safarikonsert med Magnus Bäcklund som solist! Det är  Tranås Musikkår, Tranås Orkesterförening, Aneby Kammarorkester samt körerna BelCanto, Sound 68, Tranås Kammarkör och Tranås Manskör och dessutom musiklinjen från Sommenbygdens Folkhögskola som gör gemensam sak. En musikalisk kraftsamling som vi verkligen vill veta mer om. Gäster i studion är Anna HultmanBo Fransson och Magnus Ericsson och det blir ett ett samtal om musik, samarbete och glädje. Säkert också en del prat om både körsångare och instrumentalister. Eller så blir de som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 21 oktober. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 21/10 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 23/10 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: