25 augusti, 2021

FREDAGSFRALLAN tillbaka i skolbänken

Av JanneHbom

På fredag får Janne och Johanna säkerligen lära sig en hel del nyttigt, för då gästas FREDAGSFRALLAN av Carina Stridh, lärare på Fröafallsskolan sedan många år. I våras beslöt Carina sig för att skjuta på sin pension ytterligare en tid för att istället stötta upp undervisningen på Fröafall.

Vi kommer att få höra Carinas reflektioner om skolan under sin yrkesverksamma tid.  Självklart blir det även diskussioner om framtidens utmaningar och möjligheter när det gäller den svenska skolan. Dessutom har Carina fått en läxa att göra inför fredag. Vi får se om hon har kommit ihåg att göra den, så vi inte behöver kommendera kvarsittning.

Välkommen att lyssna!

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom och Johanna Lind som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.
FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 27 augusti kl 7.

Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand. Musiken i podden är förkortad av upphovsrättsliga skäl.