31 augusti, 2023

FREDAGSFRALLAN – Hösten är här

Av JanneHbom

På höstens allra första dag bjuder vi på en hel del i FREDAGSFRALLAN. Det blir intervju med Jakob Bergengren Tekniska Verken som berättar om naturvårdsprojektet med den nya fiskvägen i Laxberg. Vad blir vinsterna? Och hur går man till väga när man sänker Sommens vattennivå med 70 cm?

Inte nog med det – vad är det som gäller för solceller? Vi pratar med Erik Solcellsbyggarna som i år firar 10-årsjubileum. Det blir nog rent av ett (sol)panelsamtal 😊

Och så ställer vi frågan – Vad hände med fluortanten? Vag gäller nu för A-traktorer? Och vad ska man hänga på Östgötadagarna? Och hur skyddar man sig mot fake-news?

Det och en hel del till fyller vi FREDAGSFRALLAN med den här veckan. Välkommen att lyssna!

FREDAGSFRALLAN – Live från studion i Tranås på fredagsmorgnarna med programledarna Janne Holmbom och Johanna Lind. En hel timme mellan 07:00 och 08:00 bjuds det på spaningar, upptåg och gäster.

Starta din morgon med FREDAGSFRALLAN på Radio Hitz-FM Sommenbygd så är du både förberedd och peppad att möta dagen, helgen och framtiden.

Så bor du nära ratta in 97,8 på FM-bandet. Bor du lite längre bort eller rent av på en annan kontinent lyssnar du lika lätt på FREDAGSFRALLAN via hitzfm.nu

Dessutom kan du lyssna igen på alla sända program i efterhand som podcast på Spotify.

Lyssna när du vill: