2 juni, 2016

FREDAGSFRALLAN bland jordgubbar och kommungubbar

Av JanneHbom

ff_160602_1000x450

Det är gubbarnas tid nu. Och det vi fasta på i veckansFREDAGSFRALLAN. Vi fyller porgrammet med både jordgubbar och kommungubbar. Det är bråda tider nu för Pontus Netler och alla andra på Oberga Bärodling. Det finns väl inget som är så starkt förknippat med den svenska sommaren som jordgubbar. Det vill vi absolut veta mer om. En annan gubbe som i år firar 10 år på posten är Anders Wilander, Kommunstyrelsens ordförande i Tranås. På fredagskvällen passar han på att istället fira sin personal genom att för 10:e året i rad bjuda in till personalfest. Det ska vi hör mer om. Säkert hinner vi också med att prata om allt annat spännande som är på gång i kommunen. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 3 juni. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 3/6 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 5/6 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben