21 maj, 2015

Från New York till Louvren är det bara ett penseldrag – ny podcast ute nu!

Av JanneHbom

viggo_podcast_1000x450

Gäst i FREDAGSFRALLAN den här veckan är Viggo Carlsen, konstnären som just nu tillhör de allra hetaste av heta i vårt område. Med separtutställning nu senast i New York packas det för fullt för nästa hängning på självaste Louvren i Paris. I mer än 45 år har Viggo utvecklat sin bildkonst. Det ska vi prata mer om. Det blir säkert ett samtal om konstnärskapet och vad som händer när allt plöstlisgt faller på plats. Men också säkert prat om tekniker, naturen och kanske Næstved. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 19 december. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 22/5 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 24/5 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: