21 februari, 2018

Det stora Körkalaset i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Den här veckan sätter FREDAGSFRALLAN fokus på två jubilarer. Två jubilarer som dessutom bestämt sig för att tillsammans bjuda in till gemensamt födelsedagskalas. Det är körerna Sångarbröderna i Boxholm och Sound 68 som firar 110 respektive 50 år i år. Och det ska man fira. Det vill vi veta mer om. Gäster i studion är Sarah Gustavsson, körledare i Sound 68, Camilla Tjäder, ordförande i samma kör och Olle Nilsson, dirigent i Sångarbröderna. Det blir prat om Det stora Körkalaset – två konserter som går av stapeln under mars månad – en i Tranås och en i Boxholm. Det blir ett samtal om förberedelser, samarbete och likheter och olikheter. Det blir säkert och en del tal om körsång och körsjungande. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

 

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 23 februari. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 23/2 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 25/2 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned i efterhand: