8 oktober, 2015

Det ideella idealet i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

ff_boonordin_nypod__1000x450

Den här veckan har FREDAGSFRALLAN en eldsjäl som gäst i studion. Möt Boo Nordin en Tranåsprofil som oförtröttligt genom sitt ideela arbete ser till att Tranås blir en lite bättre plats att bo, leva och verka på. Om du inte springer på honom med en röjsåg i händerna runt Illern hittar du honom säkert i en kajak någonstans ute på sjön Sommen. Det blir ett samtal om natur och friluftsliv, om att viljan hjälpa till och bidra. Men också prat om drömmar, åldersfixering och eskimåvändningar. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 9 oktober klockan 7. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 9/10 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 11/10 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: