7 april, 2020

Bävrar, bussar och ett och annat leende

Av JanneHbom

Så här på Världshälsodagen kan man fundera lite över världens hälsa. Men det gör ju alla så gott som överallt. Så istället kanske man ska fira Bäverdagen. Mycket mer sympatiskt eller mer fantasieggande beroende på vad man har för läggning.

Telefonerade med en kompis igår. Han uppskattade verkligen mina ”Börjar dagen med ett leende:” på Facebook – det blev jag glad för. Det var hela min tanke från början. Vi behöver alla lite pepp, lite mungipor uppåt. Kul, jag ska se om jag kan hittar flera…

Jag har i varje fall bokat tid för besiktning av turnébussen. Det är dags. Och sedan, efter besiktningen ställer jag av den. Med kalendern full av avbokade spelningar är det bara att inse att det kommer ta ett bra tag innan den behöver ut och rulla på vägarna igen. Tänk om man vore lite mer som Ulf Lundell, ni vet mannen som myntade uttrycket ”En inställd spelning är också en spelning”.

Ta hand om er, tvätta händerna och skriv en bok vettja.