13 april, 2016

Bäst i Sverige i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

smguld_pod_1000x450

Bäst är BoIS men GIRLS egentligen. Den här veckan gästas FREDAGSFRALLAN av Wilma Wachenfeldt och Ellen Spång från Tranås BoIS – Sveriges bästa bandylag för Flickor 17. Med WorldCup-Guld F17, serieseger och SM-Guld F17 har de bokstavligt sopat banan med alla motståndarna.

Det ska vi fira. Och vi ska prata bandy, träning, vilja och laganda. Vi ska också försöka ta reda på hur man egentligen hamnar på en bandyrink och hur framtiden kan se ut. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat. Sa vi att vi ska fira också?

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 15 april. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 15/4 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 17/4 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: