FREDAGSFRALLAN åker höghastighetståg in i framtiden

ff_tag_pod_1000x450

Tag plats! Den här veckan avgår framtidens tåg redan nu på fredag morgon i FREDAGSFRALLAN . Gäst i studion är Per Corshammar, järnvägsexpert på bland annat höghastighetsbanor på landsskapsbroar. Det blir ett samtal om framtidens infrastruktur, om stoppklossar och faran med att inte våga tänka nytt. Säker också lite prat om en 10-krona på högkant och om det är 300 eller kanske rent av 500 km/h som vi ska susa fram i. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 12 juni. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 18/9 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 20/9 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand:

You may also like...

1 Response

  1. Kenneth skriver:

    Hej!
    Trevlig pod tycker jag! Vi som ”lobbar” för magnethöghastighetståg i Sverige istället (se https://www.facebook.com/groups/138262075750/) för 1800-talsteknik tycker att det är intressant att Per Corshammar ger Trafikverket mycket kritik. Du undrar om Per har fel i slutet av podden. Vi kan väl konstatera att Per har rätt i att Trafikverket inte har den teknikkunskap som behövs för att leda Sveriges satsningar på höghastighetsjärnväg. Sedan tycker vi att Per har fel i att tåg på räls är rätt väg att gå för Sverige. Om du/ni är intresserade av att veta mer varför vi tycker så får du/ni gärna kontakta Mattias Svederberg som är en av initativtagarna till nätverket för magnettåg i Sverige. Det vore intressant att få höra Mattias i podden!

%d bloggare gillar detta: