Sista träffen med gänget

correns-bokcirkel-maj2015-1600x1329

Tiden går fort när man har roligt. Kanske ett slitet uttryck men för den delen inte mindre sant. I tisdags hade vi vår sista träffen i Correns bokcirkel och det kändes som att det var precis alldeles nyss vi träffades för första gången.  Då, den första gången var den 18 mars och sedan dess känns det som att tiden flugit fram. Roligt och intressant har det varit. Saknaden kommer att bli stor. Samtidigt gläds jag åt att jag fått träffa och prata med Christel och Joacim, Birgitta och Karin, Anna, Jacob och Åsa.
I dagens Östgöta Correspondenten kan du läsa lite om vad vi pratade om den här sista gången. På Correns bokblogg lär det komma mer…

You may also like...

2 Responses

  1. Anna Tjäder skriver:

    Hej. Det var verkligen en trevlig erfarenhet att vara med i en grupp och diskutera böcker. Har aldrig gjort det tidigare och det blir faktiskt annorlunda när man läser en bok för att sedan prata om den. Undrar varför…om det är för att man vet att man kommer att möta andras tankar och att det blir roligare om man själv kan komma ihåg vad det var i boken som tog tag i en.
    Har aldrig följt en blogg förut och ännu mindre kommenterat så det här blir också en ny erfarenhet! Vi hörs mer senare- det är jag säker på…ha det gott så länge/Anna

    • JanneHbom skriver:

      Ja, det var verkligen intressant, roligt o lärorikt. Man får absolut en kick. Vi hörs och ses alla gånger.

%d bloggare gillar detta: